license

Skip Navigation LinksHome  /  Support  /  Forums  /  DynamicPDF Generator for COM/ActiveX (v8.x)  /  Display Thread

DynamicPDF Generator for COM/ActiveX (v8.x) Forum

 Feb 27 2017 3:15 PM
Hi, we are changing servers and I installed my licensed version of DynamicPDF on the new Development server.  Then I went in to the cete serial number registration page and got a new Development license serial number for new server, I revised the DynamicPDF.dat license file, and placed the revised DynamicPDF.dat file in the \bin folder of Development server.

Now, on the old Production server (which is still running until we get the new server operational) the pdf's generated by DynamicPDF have the watermark on them!  The Production server still has the original Production license file.  Why would the watermark be appearing on the Production server, and how can I remove it?

--Jim
 Feb 27 2017 4:19 PM
Posted by a ceTe Software moderator
Hello Jim,

Licensing a development server will not affect old production server that has already been licensed successfully.

Some of the reasons why your production server may start showing the watermark are:
1. Computer name of the production server changed for some reason (the license keys are specific to the computer name of the server, if that changes the license key will get invalidated).
2.  Features used in code are not covered by the license you have.

Please email the following information to support@cete.com so we can determine the reason why the watermark is being added on your production server.

1. A copy of the watermarked PDF generated on your production server.
2. Production server’s license file (DynamicPDF.dat).
3. Version of DynamicPDF installed on the production server.
4. A screenshot of the production servers computer properties that shows the computer name of the server.

Thanks,
ceTe Software Support Team.
 Feb 27 2017 6:09 PM
Follow up - I figured out that when I copied the DynamicPDF.dat file to the new server, I copied the wrong one...I sent the old production server dat file to the new server (different server name).  Would that somehow invalidate the old license?  If yes, how do I fix it?

I did upload the new development dat file to the new server but I guess it's too late...the water mark is still on the old server.  Does it take a reboot or anything to kick start the production server to recognize the license?

Thanks for your help.

--Jim
 Feb 28 2017 12:48 PM
Posted by a ceTe Software moderator
Hello Jim,

The old production server dat file will not work on the new server but that would not invalidate the production dat file that is already installed on the production server. We have looked at the info you emailed us and it appears that the watermark on the production server is happing due to an incorrect license being used. The numbers [1:0:s1:v8.0] that appear on the PDF generated on production indicate that the license key used on the production server is created with a computer name that does not match the production server’s computer name. Please double check and make sure you are using the correct license (dat file) on production server. Any time you end up replacing the dat file on the server you would want to restart the IIS so the new license takes effect.

Thanks,
ceTe Software Support Team.

All times are US Eastern Standard time. The time now is 5:25 PM.